Vill du boka däckbyte?

Är det så att du föredrar att boka däckbyte hos någon framför att själv byta? Du kan boka däckbyte online, hos Skobes. De kan hjälpa dig med att byta dina däck samt att de även ser till att kontrollera lufttrycket i dem. Du kan även välja att använda dig av deras däckhotell. Då tar de hand om dina däck samt byter dem då det är dags. De ser även till att kontrollera dina däck, så att de är i bästa skick. Om de inte skulle vara det, då kan du hitta nya däck att köpa via dem.

Få hjälp med att byta dina däck

Det är rät smidigt att boka däckbyte via nätet. Det gör att du slipper att byta på egen hand. Grejen är ju att man ska ju byta däck två gånger per år. Det eftersom att man under sommaren har på sommardäck och under vintern är det vinterdäck som gäller. Du kan med fördel vända dig till Skobes då det gäller däck. Dels så har de så att du kan förvara dina däck hos dem, på deras däckhotell, dels kan de byta dina däck åt dig. Sedan säljer de även däck och har samarbete med:

  • Pirelli
  • Continental
  • Gislaved

Viktigt ha rätt däck på

Det är superviktigt att du har rätt däck för säsongen. Det eftersom att vinterdäck är anpassade för vintern och sommardäck för sommaren. De bör även vara i bra skick, ha rätt mönsterdjup samt att du även bör se till att de har rätt lufttryck. Även detta kan du få hjälp med hos Skobes.