Nominera

Den 16 September 2017 arrangerar Racing Rascals Ba(r)ndagen. En dag fylld av tokigheter och glädje, allt för att få barn som har haft en tuff start i livet, att få tänka på något annat än stund.

Vissa barn har det tufft med sjukdomar av olika slag, andra barn har kanske blivit drabbad av sorg, orättvisa, olycka, eller något annat som ett barn inte ska behöva uppleva.

Den 16 September gör vi det lilla vi kan genom att bjuda på åkturer i Världens mest exklusiva sportbilar! På plats kommer det förutom bilarna finnas massor av andra roliga människor och saker att göra, men det får bli överraskningar! Det är en dag som man aldrig glömmer kan vi garantera!

Har du någon i din närhet som stämmer in på beskrivningen ovan? Någon som verkligen älskar bilar och som behöver en riktigt rolig och positiv upplevelse? Skriv några rader till oss och berätta varför din kompis/son/dotter/barnbarn/granne eller vem det nu kan tänkas vara, skulle vilja vara med på vår barndag, så kanske ni får uppleva allting på plats! Blir det ni som får komma så är hela familjen välkomna, både syskon, mammor och pappor!

Allt under dagen är självklart helt kostnadsfritt.

Vi kommer att läsa alla ansökningar vi får in och vi skulle vilja kunna ta emot alla men antalet platser är begränsat till ca 40 familjer så med det i åtanke rekommenderar vi att ni inte berättar något för den ni nominerar, förrän ni hört något från oss. Allt för att inte skapa någon onödig besvikelse.

Betänk också att ni måste kunna ta er till och från Tierp Arena för egen maskin den 16/9.

Det vi skulle vilja att ni fick med i ert mail är en kort beskrivning av varför ni tycker att den nominerade ska få komma, samt om det är några speciella saker vi måste ta hänsyn till eller känna till inför ankomst. Vi behöver självklart också kontaktinformation till dig som nominerar samt att du beskriver din relation till den du nominerar, släktskap, granne, vän osv. Vi ser att den ni nominerar är mellan 5 och 16 år gammal. Ofullständiga nomineringar tvingas vi bortse ifrån.

Eventet kommer att bevakas av media, så vill ni av olika anledningar till exempel inte vara med på bild i tidningen, så avråder vi från att skicka in någon nominering.

Skicka ditt nomineringsmail till  Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.  så snart som möjligt. Den 1/9 stänger vi nomineringen och vi meddelar ”vinnarna” ungefär en vecka senare.