Barndagen

På Ba(r)ndagen bjuder vi in till fest för barn från hela Sverige som har haft en alldeles för tuff start i livet. Det kan vara allt ifrån sjukdom till andra trauman. Oavsett vad det är så är det inget barn i hela Världen som förtjänar att uppleva det. Vi gör vad vi kan för att ge dem något annat att tänka på, om än bara för en dag. Förhoppningsvis lämnar de oss med ett stort leende på läpparna, och ryggsäcken fylld med positiva och förhoppningsvis ger vi dem några riktigt roliga minnen de kan bära med sig, och berätta om för sina kompisar.

1

Den här dagen är det inte heller bara barnen som är VIP, hela familjen är det! Både bröder, systrar, mammor och pappor! Det som möter familjerna när de kommer är en uppsättning bilar värda sin egen bilutställning! Enda skillnaden här är att man får åka med dem också! Så mycket man orkar!

Har man alltid drömt om att åka en röd Ferrari så är det här den drömmen kommer infrias. Har pappa kanske drömt om en tur i en Larmborghini? Inga problem, vi fixar det med!

Flera företag med hjärtat på rätt ställe är med och hjälper till för att få ihop arrangemanget, och många av dem är på plats under dagen för att få ta del av festligheterna och kanske ge bort en liten goodiebag till barnen.

Allt som allt så är detta en helt underbar dag, både för barnen och deras familjer, men också för de bilägare som kommer för att köra, och de sponsorer som är med.

Har du en fin bil och vill vara med? Eller kanske ett företag som vill vara med och stötta? Hör av er direkt till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. !